Tjenester & Produkter

Her er en oversikt over det vi kan tilby av lydproduksjon, enten det gjelder demo, album  eller bare profesjonell lydredigering og, eller, CD Mastering. Vårt satsingsområde er primært countrymusikk, både tradisjonell country og Contemporary / moderne Country. Artister med andre stilarter er også aktuelle.

RN Records Tilbyr Album eller Demo innspilling etter følgende opplegg:

Vi hjelper deg fram til ferdig utgitt CD, du kan spille inn ditt materiale i hvilket som helst vanlig studio i Norge etter de spesifikasjoner vi stiller ved inngåelse av avtaler, eller du kan benytte et av de studioer vi leier inn og setter opp avtale for ved din produksjon.

Vi har 2 studioer, ett for innspillinger av det meste, og ett mindre som er masteringsstudio, dette kan også benyttes til vokalopptak, dersom noen har selve musikken klar på "tape" eller CD.

Innspilling i vårt studio, fra ide` til ferdig innspilling koster: Kr 350,- per time. Innspilling ved bruk av ferdige "backingtracks" der du legger på vokal / kor.  En dyktig produsent og teknikker gir råd og veiledning under innspilling samt foretar de tekniske utførelser. Deretter blir opptakene mikset ned og premasteret ved hjelp av noe av det beste utstyret og software som finnes på markedet. Når dette er gjort og du har fått høre innspillingen og er fornøyd med dine innspillinger utfører vi den siste masterings prosessen ved hjelp av proffesjonellt masteringsutstyr. Nedmiks, premastering og slutt Mastering koster kun kr 600,- pr låt.

Mastering av allerede innspillte låter:

Har du ferdige innspillinger som du ønsker å få masteret ferdig slik at dette er presentabelt for cd / eventuelt utgivelse, da har vi et eget tilbud som kun gjelder Mastering. Du sender oss din cd med ferdige mikser / alternativt en data cd med wavfilene, dette mastrer vi helt ferdig til et meget profesjonellt produkt. Du vil motta en ferdig "Red Book" master (CD) når jobben er utført. Kontakt oss for tilbud på dette, enten det gjelder helt album ellerenkle spor. Eksempel pris:

Pris for kun mastering vil ligge på mellom  kr 3800 og 5000 for helt album avhengig av antall spor.

Når det gjelder større og mer omfattende masteringsarbeid har vi i tilegg spesielle avtaler med et stort og kjent Masterings firma i Nashville TN, for de som måtte ønske en helt egen og spesiell "Sound" , som man vanskelig kan få her hjemme, ihvertfall når det gjelder innen sjangeren country. Disse gutta er folk som har i en årrekke jobbet med store artister som George Strait, Garth Brooks, Martina Mcbride, Trisha Yearwood og mange fler. Det koster IKKE en formue å få gjort mastering der borte da vi som sagt har gode avtaler. Pris på forespørsel !

CD innspilling / utgivelse:

Vi tilbyr også produksjon av cd fra begynnelse til slutt , for en fast avtalt pakkepris. All inkludert !

- Innspilling (kan gjøres hvor som helst i landet etter våre spesifikasjoner)

- Nedmix

- Editering

- Premastering

- Coverdesign

- Registrering NCB

- Mastering (ferdig PQ Master)

For utgivelser, bestiller vi også det antall cd plater du ønsker å gi ut, inkludert 4 siders cover i 4+1 farge. Flere sider og farger er tilgjengelig men da blir prisen høyere for denne delen av produksjonen. Vi har gode avtaler hos cd fabrikkant. Priseksempel: (regnet etter 1000 eks)  Din CD produksjon (album) ferdig levert til utgivelse , alt inkludert kan du realisere for en pris på ca  kr 55.000 

Utgivelse på vår label "Redneck Records". Vi kan om ønskelig påta oss oppgaven med å promotere og hjelpe deg å selge ditt produkt , stå for management / lansering osv. Dette kan det inngåes egen avtale om. Vi kan diskutere de fleste løsninger for å hjelpe deg i din produksjon. Vi har flere gode tilbud !Kontakt oss for å diskutere ditt prosjekt !

Går du med planer om å lage Plate i Nashville ?

Da kan vi tilby følgende:

Plateselskapet Redneck Records søker  nå samarbeid med andre artister innen sjangeren country som har lyst å dra over til Nashville for å lage plate. Vi har gode kontakter og kan tilby en pakkepris på full produksjon av CD album der borte, inkludert Proffesjonell mastering og utgivelse på vår label. Inkludert i pakkeprisen er Reise, hotellopphold, (ca 8—10 dager) og omfattende promoteringsarbeid av ferdig produkt, kort sagt vi ordner alt frem til ferdig utgitt CD. Studiomusikerne i Nashville kan om ønskelig gjøre mesteparten av musikken ferdig til du kommer dit for  å gjøre vokal. Du kan for eksempel få den kjente Larry Marrs til å gjøre  "harmony vocals". Han har tidligere koret på plater for bl.a George Jones. Steel Gitarist Perly Curtis spiller steel til din produksjon, han har jobbet med bl.a Dolly parton, Loretta Lynn og mange fler.

Vi kan tilby pakkepris som omfatter reise, opphold, produksjon og utgivelse.

Tilbudet Omfatter:

- Reise + opphold (Reisefølge av `en representant / Co - Producer fra RN Records )

- Innspilling i profesjonellt studio med producer , Co-Producer og teknikker

- Miks og ferdig Mastering av ditt CD album

- Registrering til Tono / NCB

- Opptrykk av 1000 Eksemplarer av din CD med 4 siders Cover (større opplag kan også diskuteres)

- Utgivelse på Redneck Records

- Promotering / Management

- Behjelpelig med Distribusjon til grossister og forhandlere

 Interessert ? Kontakt oss for mer info og pristilbud ! E-post: mail@redneck-records.com

 Merk eposten "Nashville"

Opplevelser: Som ekstra bonus kan vi arrangere et besøk i studioet "Jacks Tracks" som er studioet hvor de fleste albumene til bl.a Garth Brooks er spillt inn. Her møter vi hans lydteknikker Mark Miller, mannen bak Garth`s plater. En kjempekoselig kar. Studioet er forøvrig offisiellt stengt for "hvem som helst" og benyttes bare til noe få artister av en "viss størrelse". Huset / lokalene er kjøpt opp av Garth brooks selv, da han ønsket å bevare stedet hvor hele hans karierre ligger. Her kan man se hans mange plater på flere av veggene i dagligstuen og ikke minst på Mark`s kontor.

Videre besøker vi gjerne våre venner oppe på 17 ave south (Music Row) Nærmere bestemt Independent Mastering, som står bak mastering av plater til George Strait, Garth Brooks, Dixie Chicks og mange mange fler. Ellers, de legendariske klubbene på "Broadway", som for eks: "Tootsies", vi besøker "Hall of Fame" og blir det tid får vi med oss et fredags show på "Grand Ole Opry". Er vi heldige er det mulig vi kan treffe noen av stjernene i Nashville.

 

 

Utgivelser

 

 

 

 

 

 

 

REDNECK RECORDS

_________________________________________________________________________________________________________________________

 

   E-mail Webmaster     |   Copyright 2007  -  Redneck Records -  All rights reserved