Pressemeldinger - Gina Michaells

Pressemelding 10. 06. 2008

Norsk countrysanger på toppen i USA 
 
Gina Michaells har ligget på 17. plass på den amerikanske hitlisten NMW Main Country i mai med sangen "Somebody's angel".  Musikkvideoen har også ligget på YouTube (se linker under) og har blitt sett av 1,5 millioner brukere. Hun er nå blant de 10 mest viste artistene noen sinne på YouTube, og en av de mest spilte artistene i sin klasse i USA. I Norge har hun blitt kjent med videoen på jukeboks på NRK 1 med sang nr 7339. Album, singel og konserter. I april spilte Gina inn en singel.
 
20. juni kommer singelen "Wildhorse"hvor Gina selv er låtskriver. Begge singler udgives av Norske Redneck Records Ltd. På den siste singelen er musikken spilt inn i Nashville, men vokal er lagt på i studio i Norge. I september skal Gina til USA igjen for å spille inn et album med produsenten Lonnie Ratliff. Ratliff har tidligere vært produsent for en rekke kjente artister, blant annet produserte han demoer med Garth Brooks på slutten av 80 tallet. 
 
Det var etter at hun kom til Norge, for tre måneder siden, at ting begynte å skje. Bare på de to siste månedene er hun blevet spillet i 16 forskjellige land.- I de siste månedene har hun oppnådd det folk bruker flere år på. Vi har møtt de rette mennesker, sier manager Mikael Schiermer.  Også produsenten i Nashville er imponert over Ginas raske popularitet i USA. Gina Michaells  er oppvokst i fjellene i Filippinene, den nærmeste amerikanske luftbasen kringkastet sanger av Patsy Cline, Dolly Parton, Loretta Lynn og Tammy Wynette.  Det har formet hennes musikkstil. Hun har sunget for publikum siden hun var 6 år gammel, I den første perioden som musiker besøkte hun blant annet Japan, Indonesia, Maldivene, Bali, Grønnland, Singapore og Malaysia.     
 
 
For mer informasjon:
Manager: Mikael Schiermer +47 9688 8659 E-post: mikmic@ofir.dk
 
Plateselskap:
 

 


 

 

Gina på YouTube.

 

     

Turneliste: http://www.myspace.com/ginamichaells

        

 

 

Gina Michaells Official web: http://www.ginamichaellsmusic.com/home.html  

REDNECK RECORDS

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

   E-mail Webmaster     |   Copyright 2007  -  Redneck Records -  All rights reserved