B.THOMAS   OVER THE YEARS

B.THOMAS ga i Desember 2013 ut ei ny plate.

Albumet har fått tittelen "Over The Years" og består av 13 spor med blanding av coverlåter og 2 låter fra hans 2007 plate som ble gjort i Nashville.

 

Disse 2 låtene fra Nashville plata er såkalte "second editions" som er spillt inn i ny utgave etter at de ble utgitt første gang. Sammen med disse 2 låtene består platen av låtmateriale fra Garth Brooks, og 1 låt fra Billy Currington.

Dette er "sessions" som B.Thomas har spilt inn i løpet av flere år, men som aldri før har blitt utgitt offisielt med B.Thomas. Noen av låtene har imidlertid blitt spilt "live" av B.Thomas og Redneck Cowboys.

 

Platen er altså et slags "lost sessions" prosjekt hvor man byr på noe som har ligget lagret uhørt i årene mellom 2004 - 2013. Platen har 1 låt som er spilt inn høsten 2013. Alt har blitt remixed, polert og masteret i løpet av 2013. Platen som i første omgang er ute som en "Limited edition" ble utgitt 20 Desember. Platen kan kjøpes i disk versjon ved å gå inn på www.bthomas.no og under lenken "Shop", den kan bestilles her ved å sende oss en mail, eller den kan kjøpes som MP3 digital download / nedlasting hos www.cdbaby.com  

For digital nedlasting klikk på CD baby knappen til høyre her.

 

 

 

 

 

Hør klipp fra albumet her:

 

B.THOMAS - OVER THE YEARS

 

 

 

 

 

 

Offisiell webside:

www.bthomas.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REDNECK RECORDS