"Rollin` On Home For Christmas"  heter Gina`s nye Julesingle som er ute nå i MP3 versjon på nett. Den er også tilgjengelig på promo cd som kan bestilles ved å sende epost til oss. Demo platen inneholder også et bonus track, låten "Jesus Heard". Gina Michaells har fått meget gode kritikker som kommende ny countrystjerne i Norge. Plateselskapet Redneck Records Ltd som står bak Gina i samarbeid med hennes manager, har allerede mottatt henvendelse fra et Amerikansk plateselskap som var svært så interessert i å overta artisten Gina Michaells. Redneck Records Ltd ønsker selvfølgelig ikke å overlate artisten til noe annet selskap. Vi vil et stykke ut i 2009 slippe Gina Michaells første hele Album.

 

 

Gina Michaells

Biografi:

Gina ble født og vokste opp i fjell-landskapet "La Union" på Fillipinene. Hun oppdaget tidlig at hun hadde et talent for sang og musikk. Allerede når hun var 6 år opptrådde hun for publikum flere steder i provinsen. Siden da sang hun seg bokstavelig talt gjennom både "College" og "High School", og endte opp med å synge i flere Cover-band i hele landet. Når hun ble 20 år bestemte hun seg for at tiden var inne til å prøve ut talentet sitt også utenfor landets grense (Fillipinene). Dette endte etterhvert i at Gina holdt det gående i 10 hektiske år, hvor hun reiste rundt flere steder i verden med sin sang. Hun turnerte med band også ved eksotiske steder, i land som Japan, Indonesia, Maldivene, Bali, Singapore, Malaysia. Hun har til og med vært på Grønnland. I dag er Gina bosatt i Oslo som Norsk Statsborger. Hun har den siste tiden funnet veien inn i Countrymusikkens verden, og har allerede opptrådt på flere "gigs" innen denne genren. Så langt har det vist seg at Gina behersker også countrymusikk meget bra. Sammen med kjæresten Mike (Fra Danmark) som også er hennes manager skal hun nå jobbe videre i musikk og er nå i en prosess hvor hun vil forme sin karierre innen country sjangeren, under artistnavnet Gina Michaells.

Gina har allerede nådd fram innen norsk country som en kommende countrystjerne. hennes video "Somebody`s Angel" har blitt sett av over 1,5 millioner på nettstedet YouTube.

Utgivelser / Informasjon:

Gina har til nå spillt inn en single bestående av 2 nydelige country ballader. Den ene er en fantastisk versjon av "Somebody`s Angel", en låt skrevet av bla vår venn plateprodusenten Lonnie Ratliff i Nashville. Låten ble tidligere som kjent spillt inn av en av våre andre artister, countryartisten Bengt Pedersen fra Tromsø. Låt nummer 2 på platen, "It`s all uphill" som også ble gjort av Bengt i 2006, gjør Gina også en helt fin tolkning av, og beviser dermed at hun behersker sjangeren meget godt så langt. Bengt Pedersen uttalte følgende da han fikk høre Gina`s versjon av "Somebody`s Angel":

"Dette var en kjempefin versjon, og hun gjør den svært bra" !

Videre har Gina også laget en musikkvideo til "Somebody`s Angel", og vurderer også en musikkvideo til "It`s all uphill".

Single platen med disse 2 låtene samt musikkvideoen av "Somebody`s Angel" gis nå ut her på Redneck Records som en interaktiv CD med musikkvideoen inkludert som en fil for "Windows Media Player" !  Låtene er tilgjengelig som MP3 nedlasting gjennom flere nettsider som Musikkonline, Music From Norway, iTunes og flere andre steder. Platen kan også naturligvis kjøpes her gjennom våre sider i webshoppen vår.

Besøk Gina`s offisielle websider her:

www.ginamichaells.com

20 Juni 2008» 

Gina Michaells ute med en ny promo single. "Wildhorse" har blitt spillet i demoversjon på diverse radiostasjoner, og har allerede fått meget gode tilbakemeldinger. Singelen kommer i et begrenset opplag som "Promo CD", i tillegg vil den bli tilgjengelig som nedlasting i MP3 versjon.

Julesang 2008

"Rollin` On Home For Christmas"  heter Gina`s nye Julesingle som er ute nå i MP3 versjon på nett. Den er også tilgjengelig på promo cd som kan bestilles ved å sende epost til oss. Demo platen inneholder også et bonus track, låten "Jesus Heard".

Hør Ginas Jule single her: "Rollin` On Home For Christmas"

På Trykk, Presse og media:

Presseskriv

Pressemeldinger / kungjøringer

Pressemeldinger


 

Sist oppdatert: 22.03.2009

Publikum tok imot Gina med storm i programmet "Norske Talenter" som ble vist på TV 2 den 20 Mars.

Publikum tok Gina med storm da hun framførte en melodi fra selveste Celine Dione, publikum reiste seg mot slutten av låten i stor applaus. Dommerne uttalte begeistring og ga henne meget positive tilbakemeldinger etter framføringen. Deretter snudde de helt om og stemte henne ikke videre i konkuransen. Backstage ble det sagt at Gina var for proffesjonell til å kunne sendes videre i denne konkuransen.

Se Innslaget fra TV2 på Youtube: HER

Les hva "Norsk Musikk" har uttalt, og noen leserinnlegg fra folket, HER

 

 

     

 

Lydklipp av Gina`s single`s her:

Somebody`s Angel

It`s All Uphill

Wildhorse

 

 

 

 

 

 

Se Gina`s Musikkvideo 

"Somebody`s Angel - Video"

 

 

 

REDNECK RECORDS

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

   E-mail Webmaster     |   Copyright 2007  -  Redneck Records -  All rights reserved